marți, 12 ianuarie 2010

8 placeri interzise femeii

Opt de la octogon de la tine...

1. Sa rada. Un ras cu gura pana la urechi, intinsa ca palma pe fata. Un ras sanatos, in hohote, tresaltand din toate cele pana la lacrimi. Exista de fapt o placere in a rade, atunci cand chiar iti vine sa te bucuri din strafunduri de clipa care ti-a luminat fata.

2. Sa manance. O masa copioasa, plina de feluri unul si unul. O farfurie plina ochi razand ea de tine, batjocorindu-ti formele si arderile si somnul. Sa mananci cu gura plina de pofta si de minunatia care iti zace in fata improscandu-te cu noi pofte de nestavilit.

3. Sa faca sex. Salbatic, de-o ora, de-o noapte, de-o saptamana si-apoi gata. Sa plece cu inima senina si trupul satisfacut ca si cand totul e ca la inceput, adica nu a fost. Sa reintre pe usa paradisului casnic cu constiinta curata si mintea tabula rasa din perioada cu pricina.

4. Sa stea cu picioarele pe masa. Intinse inspre in sus, ca un semn de progres. Atoatestiutoare, plina de ea si de moment, de realizarea cea mare care tocmai i-a implinit palmaresul.

6. Sa stea cu coatele pe masa la crasma si cu picioarele rasfirate fara nicio constrangere. Moment paradisiac alaturi de prietena care se intinde si ea peste masa sa declame victoria ultimului moment stralucit din cariera sexuala.

7. Sa plece doar cu o infima geanta de mana in calatorie. Mai mult goala decat plina, ducand necesarul si cardul de credit plin. Fara tone de farduri, fara tone de servetele, fara tone de carnetele, fara tone de alte multe nimicuri pentru care iti trebuie harta ca sa le descoperi atunci cand exista.

8. Si finalmente octo ... sa conduca lumea. Placerea suprema! Fara alte adaosuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu